Kro i
Aarhus

Kro Aarhus

Den Lille Kro i Aarhus

Den Lille Kro er en traditionel kro placeret centralt i Aarhus. Her kan du opleve en menu bestående af klassiske danske retter fra smørrebrød til stjerneskud. Det er som gæst muligt at købe flere serveringer/retter, så man har mulighed for at prøve noget forskelligt, og dermed prøve flere gode smagsoplevelser. Med afsæt i det danske køkken kan man derfor forvente at blive taget ud på en kulturrig og velsmagende rejse, når man besøger Den Lille Kro i Aarhus.

Den Lille Kro er placeret på Nørre Allé 55 i Århus. Lokalerne er hyggelige, og stemmer overens med den klassiske og kulturrige menu, som Den Lille Kro tilbyder. Restauranten skaber god intimitet og hyggelig stemning, som man kan opleve med familien eller gode venner, mens man nyder den gode mad sammen.

Selskaber

Hos Den Lille Kro er der mulighed for at holde arrangementer og selskaber. Vores dygtige personale og hyggelige omgivelser vil være til rådighed. Vi kan klare alle selskaber fra konfirmationer til barnedåb.

I er altid meget velkommen til at sende en forespørgsel på jeres arrangement, så kan vi sammen finde den perfekte løsning til jer.

Find os

Den Lille Kro
Nørre Allé 55
8000, Aarhus C

info@denlillekro.dk
86 86 44 41

Den Lille Kro
klassisk dansk mad

Traditionel Kro i Århus

Helt centralt placeret i hjertet af Aarhus, finder du Den Lille Kro. En traditionel og hyggelig kro, som deler ud af gode madoplevelser til alle gæster. Kroen er en del af Smag & Slægt, som har fire andre restauranter fordelt i Aarhus og Middelfart.

Hos Den Lille Kro er konceptet klassisk dansk mad, som du kender det. Menukortet er klassiske retter som f.eks. stegt flæsk og tarteletter. Derudover kan der bl.a. også fås smørrebrød, stjerneskud og pariserbøf. For at håndhæve konceptet tilbydes der et stort sortiment af danske special øl og snaps til.

Maden og oplevelsen er vores håndværk, og vi har stort fokus på at vedligeholde den gode kvalitet. Derfor bliver alt lavet på friske råvarer, og bliver lavet fra bunden. Det er en selvfølge for os. Vi ønsker at skabe de hyggeligste oplevelser, romantiske stævnemøder og leve op til vores gæsters forventninger hver gang. Det gør vi med et menukort fyldt med hjemmelavede, klassiske danske retter, og et personale som byder dig velkommen i en restaurant med en afslappet, hjemlig og behagelig atmosfære.

Mere om den Lille Kro Aarhus

Den Lille Kro i Aarhus er en familiedrevet restaurant, og hører under Smag & Slægt. Placeret få hundrede meter fra Åen og tæt op ad Botanisk Have, finder du kroen på Nørre Allé 55. Den Lille Kro er en dansk perle, placeret midt i smilets by.

Hos Den Lille Kro kan du både få en frokost- og aftenservering. Specielt smørrebrød er meget populært til frokost. Der er en række velsmurte stykker smørrebrød, som du kan vælge i mellem. Dertil kan der tilkøbes en danskbrygget kold øl eller snaps. Aftenkortet er også fyldt med danske klassikere. Her har vi bl.a. vores stegt flæsk ad libitum koncept, hvor du kan spise til du bliver mæt. Ønsker du flere serveringer, så sammensætter krofatter hver dag en aftenmenu baseret på årstidens råvarer.