KROENS FROKOST ANRETNING

Fra 11.30 – 17.00

289,-

1. SERVERING
Christiansøpigens sild med bagt karry æble, løg, kapers & krydderfedt
Æg & rejer med mayonnaise, rogn, dild & citron
Rødspættefilet med remoulade & citron

2. Servering
Lun leverpostej serveret med sprød bacon & rødbeder
Ribbensteg med syltet rødkål
Tatelet med høns & asparges

3. Servering
Vesterhavs ost & gammelknas med syltede nødder & hjemmebagt knækbrød

Hertil anbefaler vi aalborg taffel akvavit & vores egenproducerede øl “krofatteren”. En rund afbalanceret ale udviklet til det danske middagsbord

KROFATTER ANBEFALER

Fra 17.00 – 21.30

Krofatter sammensætter hver dag en aftenmenu, baseret på årstidens råvarer og lysten til at forkæle vores gæster med de bedste livretter

2 retter
298,- pr. Person
– inklusiv udvalgt ølmenu
399,- pr. Person

3 retter
359,- pr. person
– inklusiv udvalgt ølmenu
499, – pr. Person

4 retter
444, – pr. person
– inklusiv udvalgt ølmenu
649, – pr. Person

SMØRREBRØD

Fra 11.30 – 17.00

3 stk. uspecificeret smørrebrød efter kokkens valg.
200, –

rugbrød

Lun rødspættefilet
Med remoulade & citron
119, –

Christiansøpigens sild
3 stk. sildefilet , krydderfedt , kapers, løgringe , dild & karse, 1/2 bagt æble med karry
125,-

Lun ribbensteg
Serveret med rødkål , appelsin, svesker & syltede agurker
98,-

Roastbeef
Serveret med remoulade , pickles, ristede løg, peberrod & karse
89,-

Rullepølse
Serveret med italiensk salat, sky, løgringe, agurk & karse
98,-

På franskbrød

Æg & rejer
Serveret med med mayonaise , rogn, dild & citron
139,-

FORRET

Kæmpe tartelet
Serveret med høns, asparges, tomat & karse
1 stk. 119, –

Kroens rejecocktail
Serveret med asparges, spæde salater, tomat dressing & friske krydderurter
139, –

Kroens rørte tatar
Serveret med æggeblomme , spæde salater, urter, pebermayo & kartoffelchips
168, –

Tilvalg: kroens fritter & aioli
49, –

Kartoffel- porresuppe 
Serveret med sprød bacon, porrefrit, purløg & brød
98, –

HOVEDRET

Kroens bøfsandwich
(250 g. hakket oksekød)
Serveret i en sprød bolle smurt med ramsløgssmør, spejlæg, syltede rødbedebånd, syltede agurker ketchup, remoulade, sennep, forårsløg, ristede løg, bløde løg, friterede løgringe, purløg & brun sovs
189, –

Wienerschnitzel
Af dansk kalve inderlår
Serveret m. citron, peberrod, kapers, ansjoser, ærter, stegte kartofler & smørsovs
219, –

Stegt flæsk ad libitum
Serveret med hvide kartofler, syltede rødbeder, agurkesalat & persillesovs
219, –

Stegt kalvelever
Serveret med friterede løgringe, bløde løg, kartofler, tyttebær & skysovs
229, –

Stjerneskud
2 stegte rødspættefileter
Serveret med røget laks, rødspætte soufflé, håndpillede rejer, asparges, dressing, rogn, dild & citron
239,-

Pariserbøf
(250 g. hakket oksekød)
Serveret med syltede rødbeder, pickles, rødløg, friskrevet peberrod & æggeblomme
198,-

Bøf bearnaise
250 gr. 0kse entrecote
Serveret med sprøde fritter, dagens garniture & bearnaise sauce
328, –

DESSERT

Citron fromage
Med flødeskum & orange ristede hasselnødder
89,-

Gammeldaws æblekage
Æblegrød med flødeskum, portvin, æblekage, rasp & sprød nøddeknas med appelsin
92, –

Flamberede pandekager
2 stk. pandekager serveret med vanilje is, ristede mandler, orange ristede hasselnødder & flødeskum
98, –

3 stk. danske oste
Serveret med hybenkompot, søde nødder og hjemmelavet knækbrød
119, –

Book bord på Den Lille Kro

Bestil bord på Den Lille Kro og vælg mellem vores aktuelle oplevelser

Åbningstider

Alle ugens dage

11.30 – 23.00

(Køkkenet lukker 21.30)