KROENS FROKOST ANRETNING 

Menukortet er gældende fra 3/10-24

Alle dage fra 11.30-16.30

Minimum 2 personer

1. servering
Christiansø pigens sild m. bagt karryæble, løg, kapers & krydderfedt
Æg & rejer m. mayonnaise, rogn, dild & citron
Rødspættefilet m. remoulade & citron

2. servering
Kroens tatar m. peberrodsmayo og sprød kartofel
Ribbensteg m. syltet rødkål
Tartelet m. høns i asparges

3. servering
Gammeldaws æblekage m. flødeskum, portvin, rasp & knuste makroner

329,-

KROFATTER ANBEFALER

Fra 17.00 – 21.30

Krofatter sammensætter hver dag en aftenmenu, baseret på årstidens råvarer og lysten til at forkæle vores gæster med de bedste livretter

2 retter
298,- pr. Person
– inklusiv udvalgt ølmenu
399,- pr. Person

3 retter
359,- pr. person
– inklusiv udvalgt ølmenu
499, – pr. Person

4 retter
444, – pr. person
– inklusiv udvalgt ølmenu
649, – pr. Person

SMØRREBRØD

Fra 11.30 – 17.00

Lun rødspættefilet 119,-
Serveret m. remoulade & citron

Christiansø pigens sild 125,-
2 stk. sildefilet, krydderfedt, kapers, løgringe, dild, karse & 1/2 karrybagt æble

Lun ribbensteg 98,-
Serveret m. rødkål, appelsin, svesker & syltede agurker

Roastbeef 89,-
Serveret m. remoulade, pickles, ristede løg, peberrod & karse

Gravad laks 98 ,-
Serveret m. syltet rødløg, asparges, rævesovs-mayo & dild

Rullepølse 89,-
Serveret m. italiensk salat, løg, sky & karse

På franskbrød..

Æg & rejer 119,-
Serveret m. mayonnaise, rogn, dild & citron

Pariserbøf 219,-
Serveret m. syltede rødbeder, pickles, rå løg, friskrevet peberrod, kapers & æggeblomme

FORRET

Fra 11.30 – 21.30

Kæmpe tartelet 1 stk. 139,-
S
erveret m. høns, asparges, tomat & karse

Kroens rejecocktail 149,-
Serveret m. asparges, spæde salater, tomat-dressing, friske krydderurter & brød

Kroens rørte tatar 168,-
Serveret m. rødbede, kartofelfrit, peberodmayo, æggeblomme & urter
Tilvalg: kroens fritter & aioli 49,-

Kartoffel-porresuppe 139,-
Serveret m. sprød bacon, fritert kartoffel, purløgsolie & brød

Klar suppe 129,-
Kroens klare suppe kogt på ben m. suppeurter, kød- og melboller

HOVEDRET

Fra 11.30 – 21.30

Kroens bøfsandwich anno 2024
200g. eller 400g. dry aged oksebøf 219,-/269,-
Serveres i ramsløgs-ristet øl-bolle m. ketchep, sennep, remoulade, syltede rødløg, baconkompot, rødbedebånd, syltet agurk, brunet løgcreme, ristede løg, friteret kartoffel & purløg. hertil krofatters brune sovs

Wienerschnitzel 239,-
af dansk kalveinderlår serveret m. citron, peberrod, kapers, ansjoser,
ærter, stegte kartofler & smørsovs

Stegt flæsk ad libitum 239,-
Serveret m. kartofler, syltede rødbeder, agurkesalat, sennepsmayo & persillesovs

Stjerneskud 249,-
2 stegte rødspættefileter serveret m. røget laks, rødspætte-soufflé, håndpillede rejer, dressing, rogn, dild & citron

Kroens hakkebøf 219,-
Serveret m. brune løg, kogte kartofler, syltede rødbeder, agurkesalat & brun sovs

Kalvesteg stegt som vildt 239,-
Serveret m. friteret kartoffel, waldorfsalat og skysauce

Mørbrad a la creme,- 219,-
Serveret m. kartofler, svampe i cremet flødesauce, rødbeder og sennep

DESSERT

Fra 11.30 – 21.30

Gammeldaws æblekage 98,-
æblegrød m. flødeskum, portvin, rasp & knuste makroner

Flamberede pandekager 119,-
2 stk. pandekager serveret m. vaniljeis, orange-ristede nødder & flødeskum

Citronfromage 89,-
m. flødeskum & orange-ristede nødder

Hjemmelavet sødt 59,-
3. stk hjemmelavet sødt efter kokkens valg

Book bord på Den Lille Kro

Bestil bord på Den Lille Kro og vælg mellem vores aktuelle oplevelser

Åbningstider

Mandag 11.30 – 23.00
Tirsdag 11.30 – 23.00
Onsdag 11.30 – 23.00
Torsdag 11.30 – 23.00
Freddag 11.30 – 23.00
Lørdag 11.30 – 23.00
Søndag 11.30 – 23.00