KROENS FROKOST ANRETNING
Fra 11.30 – 17.00
289,-
1. SERVERING
Christiansøpigens sild med bagt karry æble, løg, kapers & krydderfedt
Æg & rejer med mayonnaise, rogn, dild & citron
Rødspættefilet med remoulade & citron
2. Servering
Lun leverpostej serveret med sprød bacon & rødbeder
Ribbensteg med syltet rødkål
Tatelet med høns & asparges
3. Servering
Vesterhavs ost & gammelknas med syltede nødder & hjemmebagt knækbrød
KROFATTER ANBEFALER
Fra 17.00 – 21.30
Krofatter sammensætter hver dag en aftenmenu, baseret på årstidens råvarer og lysten til at forkæle vores gæster med de bedste livretter
2 retter
298,- pr. Person
– inklusiv udvalgt ølmenu
399,- pr. Person
3 retter
359,- pr. person
– inklusiv udvalgt ølmenu
499, – pr. Person
4 retter
444, – pr. person
– inklusiv udvalgt ølmenu
649, – pr. Person
SMØRREBRØD
Fra 11.30 – 17.00
3 stk. uspecificeret smørrebrød efter kokkens valg.
200, –
På rugbrød
Lun rødspættefilet
Med remoulade & citron
119, –
Christiansøpigens sild
3 stk. sildefilet , krydderfedt , kapers, løgringe , dild & karse, 1/2 bagt æble med karry
125,-
Lun ribbensteg
Serveret med rødkål , appelsin, svesker & syltede agurker
98,-
Kartoffel
Serveret m. mayonaise, ristede løg, rå løg & karse
89,-
På franskbrød
Æg & rejer
Serveret med med mayonaise , rogn, dild & citron
109,-
FORRET
Kæmpe tartelet
Serveret med høns, asparges, tomat & karse
1 stk. 119, –
Kroens rejecocktail
Serveret med asparges, spæde salater, tomat dressing & friske krydderurter
139, –
Kroens rørte tatar
Serveret med æggeblomme , spæde salater, urter, pebermayo & kartoffelchips
168, –
Tilvalg: kroens fritter & aioli
49, –
Tunmousse
Serveret med rejer, spæd salat, citron & hjemmebagt brød
98, –
HOVEDRET
Kroens bøfsandwich
(250 g. hakket oksekød)
Serveret i en sprød bolle smurt med ramsløgssmør, spejlæg, syltede rødbedebånd, syltede agurker ketchup, remoulade, sennep, forårsløg, ristede løg, bløde løg, friterede løgringe, purløg & brun sovs
189, –
Wienerschnitzel
Af dansk kalve inderlår
Serveret m. citron, peberrod, kapers, ansjoser, ærter, stegte kartofler & smørsovs
219, –
Stegt flæsk ad libitum
Serveret med hvide kartofler, syltede rødbeder, agurkesalat & persillesovs
219, –
Stjerneskud
2 stegte rødspættefileter
Serveret med røget laks, rødspætte soufflé, håndpillede rejer, asparges, dressing, rogn, dild & citron
239,-
Pariserbøf
(250 g. hakket oksekød)
Serveret med syltede rødbeder, pickles, rødløg, friskrevet peberrod & æggeblomme
198,-
Bøf bearnaise
250 gr. 0kse entrecote
Serveret med sprøde fritter, dagens garniture & bearnaise sauce
328, –
DESSERT
Citron fromage
Med flødeskum & orange ristede hasselnødder
89,-
Gammeldaws æblekage
Æblegrød med flødeskum, portvin, æblekage, rasp & sprød nøddeknas med appelsin
92, –
Flamberede pandekager
2 stk. pandekager serveret med vanilje is, ristede mandler, orange ristede hasselnødder & flødeskum
119, –
Koldskål
Serveret med kammerjunker & bær
98, –
Åbningstider
Alle ugens dage
11.30 – 23.00
(Køkkenet lukker 21.30)
Julens åbningstider
Vi holder lukket: d. 24. 25. 26. december 2023
Vi har åbent: 27. 28. 29. 30. december 2023
Den 31/12 har vi kun åbent for nytårs take away og årets nytårsfest på Anker
Vi holder lukket 1. januar 2024