Om DEN LILLE KRO

Klassisk mad i godt selskab

Den Lille Kro er en familiedrevet restaurant placeret i hjertet af Aarhus. Få hundrede meter fra Åen, tæt på Botanisk Have, befinder vi os ved Nørre Allé. En lille dansk perle, placeret i midtbyens pulserende centrum.

Vores ønske er at skabe hyggelige oplevelser, romantiske stævnemøder og altid leve op til gæsternes forventninger. Den centrale placering er ideel, når livets mange fester skal fejres. Fødselsdage, firmamiddage, jubilæum – vi har de hyggeligste lokaler, som vil skabe gode rammer for netop dit selskab.

Hvem er vi?

Navnet Smag & Slægt symboliserer mere smag og en familie.

Smag & Slægt er navnet på det familieejede selskab, som står bag Restaurant MartinoRestaurant AnkerDen Lille Kro, Restaurant Norr i Aarhus, samt Restaurant Mast i Middelfart.

Alle restauranterne drives af os Familien Schultz, hver restaurant har hver deres individuelle koncept, men fælles for dem alle er kærlighed til faget og servicestilen.

Navnet Smag & Slægt symboliserer mere smag og en familie.

Hvad tilbyder vi?

Indenfor bliver du budt velkommen i en afslappet, hjemlig og behagelig atmosfære.

Vi byder på klassiske danske frokostretter, såvel som middagsretter og desserter. Vores koncept er at der udelukkende serveres velsmagende dansk mad, så du kan forvente f.eks. stegt flæsk, et stjerneskud, smørrebrød, tarteletter og gammeldags æblekage.

Vi er et spisested, som laver alt fra bunden – det er en selvfølge, for at skabe den bedste madoplevelse!

På Den Lille Kro har vi et stort udvalg af danske specialøl fra blandt andet Aarhus Bryghus, Syndikatet og Munkebo Mikrobryg, derudover tilbyder vi mange forskellige snaps.

Vores fokus er på god hjemmelavet mad, og vores mål er at blive den bedste, klassiske danske restaurant i Aarhus. Derfor er produktkvaliteten vigtig for os, da vi ønsker at servere gode og friske råvarer for vores gæster.

Kontakt os

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til restauranten eller en forespørgsel på reservationer og større arrangementer.

Galleri

Gå en rundtur i vores hyggelige lokaler her

Book bord på Den Lille Kro

Bestil bord på Den Lille Kro og vælg mellem vores aktuelle oplevelser

Åbningstider

Alle ugens dage

11.30 – 23.00

(Køkkenet lukker 21.30)